„Švyturio“ – Kauno krepšinio lyga

ASS & Endress + Hauser vs Acme (72:59)Kauno miesto įmonių ir organizacijų krepšinio pirmenybės, „Xiaomi“ pirmenybės » Atkrintamosios rungtynės, Aštuntfinalis
2018 kovo 21 d., Trečiadienis, 19:00 val. @ Kauno kolegija (mažoji salė), Pramonės pr. 20, Kaunas, LT-50387

„ASS & Endress + Hauser“ užbaigė „Acme“ sezoną ir žengė į ketvirtfinalį

2018 kovo 21 d., Trečiadienis, 22:19 val., peržiūros: 552

Trečiadienį, kovo 21 dieną, Kauno kolegijos sporto salėje įvyko „Įmonių“ lygos aštuntfinalio rungtynės tarp vietos „ASS & Endress + Hauser“ bei svečių „Acme“. Tai buvo antrasis šių dviejų komandų susitikimas šiame aštuntfinalyje, o pirmosiose rungtynėse užtikrintą pergalę iškovojo šiandieniniai šeimininkai. Šios dienos susitikime tvyravo įtampa ir rungtynių nugalėtojas taip anksti jau nebuvo žinomas.

Rungtynes komandos pradėjo itin nerezultatyviu žaidimu. Sužaidus septynias minutes, komandos kartu sudėjus buvo pelniusios vos septynis taškus. Bet tuomet krepšys atsirišo „Acme“ ekipai, kuri smeigė kelis taiklius tolimus metimus ir įgijo aštuonių taškų pranašumą. Visgi, ketvirtį kiek geriau užbaigė „ASS & Endress + Hauser“ ir kiek apkarpė savo atsilikimą. Rezultatas po pirmųjų dešimties minučių buvo 8:11. Antrąjį kėlinuką komandos pradėjo apylygiu žaidimu ir keitėsi sėkmingais išpuoliais. Visgi, vėliau svečiai sužaidė geresnę atkarpą ir vėl įgijo solidesnį, aštuonių taškų pranašumą. Vėliau „Acme“ ekipai buvo pavykę įgyti ir dviženklį pranašumą, bet kiek geriau ketvirtį užbaigė aikštelės šeimininkai, o rezultatas po pirmosios rungtynių pusės buvo 24:30.

Pirmoje rungtynių pusėje strigusi puolime „ASS & Endress + Hauser“, trečiojo kėlinio pradžioje nesusidūrė su didesniais sunkumais ir netrukus persvėrė rezultatą savo naudai, tuo pačiu savo gynybos gniaužtuose užrakinę varžovus. Per likusią kėlinio dalį komandos žaidė apylygiai, tad skirtumas per daug nepakito. Rezultatas po trijų ketvirčių buvo 51:43. Lemiamo ketvirčio metu aikštelės šeimininkai laikė gana saugų pranašumą nuo savo varžovų ir neužleido pirmaujančios komandos vardo. Per lemiamas rungtynių akimirkas, svečiai taip ir nesugebėjo mesti rimtesnio iššūkio savo varžovams ir užbaigė savo sezoną. Galutinis rungtynių 72:59.

Aidas Urbonas („ASS & Endress + Hauser“):
“Visos serijos metu už varžovus buvome pranašesni patirtimi, taip pat turime daugiau lygiaverčių žaidėjų. Du iš jų yra traumuoti, likom septyniese. Šiandien vieno pagrindinio žaidėjo – A. Nausėdos – taip pat nebuvo, bet mes gal labiau norėjom laimėti. Aš manau, kad didesnis noras ir didesnis atsidavimas buvo iš mūsų pusės. Tritaškių taiklumas visada pagelbėja, bet šiose rungtynėse to nebuvo. Pirmose rungtynėse įmetėm 17-ą tritaškių ir laimėjom gal 30-ies taškų skirtumu. Šiandien būsim įmetę penkis, gal šešis tritaškius, tad ir skirtumas nebuvo toks didelis. Apibendrinus, manau, kad visos serijos metu mes labiau norėjom laimėti“.

Panašios naujienos:
„ASS & Endress + Hauser“ nesunkiai įveikė „Callcredit“ (78:51) (2017 gruodžio 18 d., pirmadienis, 22:54 val.)„ASS & Endress + Hauser“ daugiau nei užtikrintai įveikė „Modesta“ ekipą (2017 lapkričio 17 d., penktadienis, 00:30 val.)„ASS & Endress + Hauser“ turėjo pripažinti „Ryternos“ pranašumą (2018 sausio 17 d., trečiadienis, 21:05 val.)„ASS Endress + Hauser“ sezoną pradėjo pergalingai (2017 spalio 20 d., penktadienis, 00:08 val.)„ASS & Endress + Hauser“ nugalėjo be noro žaidusius „Artstone“ (2018 vasario 27 d., antradienis, 21:34 val.)„ASS & Endress + Hauser“ nesunkiai įveikė „Rapala“ (100:62) (2017 gruodžio 01 d., penktadienis, 00:59 val.)„ASS & Endress + Hauser“ aštuntfinalį pradėjo lengva pergale prieš „Acme“ ekipą (2018 kovo 18 d., sekmadienis, 17:06 val.)„ASS & Endress + Hauser“ atsigavo trečiajame kėlinyje ir iškovojo pergalę (2018 vasario 25 d., sekmadienis, 21:32 val.) „ASS & Endress + Hauser“ iškovojo dar vieną pergalę prieš „Vilmista“ (2017 gruodžio 11 d., pirmadienis, 21:54 val.)Emocijų kupinose rungtynėse „ASS & Endress + Hauser“ įveikė „Omegą“ (2018 sausio 10 d., trečiadienis, 20:30 val.)
© 2013 VšĮ „Įmonių sporto lyga“. Visos teisės saugomos. Skelbiant svetainės informaciją, būtina KKL.lt nurodyti kaip šaltinį. Sukūrė: Netas.eu