„Švyturio“ – Kauno krepšinio lyga

2014/2015 metų KKL sezono burtų traukimas įvyks spalio 15d. 19:00 val. trečiadienį restorane „E-Sporto baras“- VISIEMS ALUS NEMOKAMAI! :)2014 spalio 14 d., Antradienis, 13:15 val.; peržiūros: 3054

NaujienaKomentarai

Š.m. spalio mėn. 15d. trečiadienį 19:00 val. "E-Sporto bare" (Laisvės al.93) įvyks „Švyturio“ – Kauno krepšinio lygos jubiliejinių 10-ųjų pirmenybių burtų traukimo ceremonija.

Bus traukiami „Įmonių“ ir „C“ lygos burtai, kadangi kitose lygose bus po vieną pogrupį, tačiau į renginį kviečiami visų lygų komandų vadovai ir žaidėjai.

Prieš burtų traukimo ceremoniją visiems susirinkusiems trumpai bus pravestas naujų FIBA taisyklių seminaras, kadangi šiemet yra pasikeitimų.

Pristatysime šio sezono krepšinio kamuolį "Spalding", galėsti išsakyti savo komentarus bei pageidavimus. Kamuolį bus galima įsigyti už specialią kainą tik renginio metu, todėl planuojantys turėkite pasiruošę finansų pirkiniui.

Pristatysime atnaujintas "Rind" sportines aprangas, kurias bus galima įsigyti ar susitarti apie įsigyjimą už specialią kainą tik šio renginio metu.

Pristatysime naujasius sportinius batelius, "Nike" ir "Adidas", kuriuos bus galima įsigyti už specialią kainą. Susitarsite su atstovais dėl sąlygų vietoje.

Pranešime apie šiais metais planuojamą KKL varžybų sistemą, kitas naujoves.

Na ir žinoma KKL kartu su generaliniu rėmėju „Švyturys“ vaišins visus susirinkusius vakaro dalyvius alumi bei užkandžiais prie alaus.

Komandos paskubėkite siūsti sudėtis bei sumokėti startinius mokesčius arba garantinius įnašus, nes pavėlavus ir nespėjus to padaryti iki pirmųjų rungtynių Jums vieta nebus garantuota.

Renginio metu išgerto alaus kiekis nebus ribojamas, taigi kiek pajėgsite tiek galėsite ir paragauti šio puikaus gėrimo :)

Jūsų laukia:

• "ŠVYTURIO" ALUS IR UŽKANDŽIAI NEMOKAMAI
• „SPALDING“ KAMUOLIAI YPATINGA KAINA

• „RIND“ SPORTINĖS APRANGOS YPATINGA KAINA
• „NIKE“ IR "ADIDAS" SPORTINIAI BATELIAI YPATINGA KAINA
• FIBA TAISYKLIŲ NAUJIENŲ NEMOKAMAS SEMINARAS
• PUIKI ATMOSFERA

Bilieto kaina: 0,00 Lt. (0,00 €)

Iki susitikimo!

© 2013 VšĮ „Įmonių sporto lyga“. Visos teisės saugomos. Skelbiant svetainės informaciją, būtina KKL.lt nurodyti kaip šaltinį. Sukūrė: Netas.eu