„Švyturio“ – Kauno krepšinio lyga

„B“ lygos Final4 apžvalga2018 gegužės 02 d., Trečiadienis, 09:09 val.; peržiūros: 2528

NaujienaKomentarai

KONSUS
(12-11)

VS

ICE

(11-11)

Dvi ekipos dar neperseniausiai kovojusios „C“ lygoje, pernai pirmą kartą išmėginusios laimę „B“ lygoje ir neturinčios nei vieno, didžiųjų pirmenybių medalio savo kraityje, šiemet susitinka „B“ lygos finale ir jau garantuotai pasipuoš pirmaisiais apdovanojimais ekipų istorijoje. Jei „Konsus“ spėjo pasižaisti „A“ lygoje, kur nieko doro nenuveikė, tai „Ice“ nepateko į aukštesnę lygą, tačiau užėmė tvirtas pozicijas „B“ lygos pirmenybėse. Šiame sezone vienintelėse rungtynėse, „Konsus“ palaužė „Ice“ (91:77) ir yra šios poros favoritas, tačiau finale žaidžiamas vienas susitikimas ir čia gali nutikti visko.

AMBER GRILL
(11-12)

VS

R2P SPORT – S/M

(8-15)

Abi ekipos šiemet rungtyniausiančios dėl 3-vietos „B“ lygos pirmenybėse, sezono metu patyrė ir šilto ir šalto, ir techninių pralaimėjimų ir nesėkmių likus žaisti vos keturiese. Nepaisant atsainaus požiūrio, sezono pradžioje, abi ekipos pateko į „B“ lygos finalo ketverto varžybas ir gali sezoną užbaigti visai skambiai. „Amber Grill“ prieš sezoną kėlė tikslą sugrįžti į „A“ lygą, tačiau teko pavargti tam, kad „B“ lygoje pavyktų nukeliauti toli. „R2P Sport – S/M“ po šiokio tokio pakilimo reguliariojo sezono pabaigoje, ir sėkmingos serijos su BC „Boom“, teko nusileisti „Ice“ ekipai pusfinalio etape. Sezono eigoje sustiprėjęs „R2P Sport“ – S/M“ kolektyvas neturi aiškiai išreikšto lyderio ir tai daro juos dar pavojingesnius. Visgi „Amber Grill“ turi savo kozirių, todėl kova dėl trečiosios vietos turėtų būti ne ką mažiau atkakli.

© 2013 VšĮ „Įmonių sporto lyga“. Visos teisės saugomos. Skelbiant svetainės informaciją, būtina KKL.lt nurodyti kaip šaltinį. Sukūrė: Netas.eu