„Švyturio“ – Kauno krepšinio lyga

Dienos rungtynės: „Gemavila“ ‒ „TPMC“2019 spalio 01 d., Antradienis, 16:06 val.; peržiūros: 739

NaujienaKomentarai

„Mero“ taurės startas „Gemavilai“ susiklostė ne taip, kaip ji norėjo. Net (92:58) nusileidusi „Resmila.lt“ kolektyvui, „Gemavila“ bandys išsaugoti savo viltis kovoje su stipriausia KKL komanda Kauno „TPMC“. Pirmosiose rungtynėse nežaidęs D.Nemeikša yra gana nemažas komandos rezervas, tačiau net ir su savo lyderiu „Gemavila“ neturi daug šansų prieš labai galingą „TPMC“ sudėtį. Pirmajame mače „TPMC“ tą pačią „Resmila.lt“ nugalėjo beveik identišku rezultatu (90:59), taigi „Gemavilos“ laukia sunkus vakaras. TPMC jau pirmajame mače priminė, jog turi labai ilgą atsarginių suolelį ir niekas nežaidė daugiau 25 minučių. Nekalbant apie tai, jog rungtynėse nepasirodė keli žinomi veidai.

“TPMC“ turi nesurinkti optimalios sudėties ateiti penkiese ir galbūt, jei „Gemavila’ turės gerą mačą, galima tikėtis intrigos. Kitas aspektas, „TPMC“ labai retai žaidžia išvykose, kas leidžia tikėtis, jog kreiva Santaros gimnazijos sporto salė gali tapti „Gemavilos“ koziriu arba aplinkybe bent jau šiek tiek švelninanti atortūkį tarp komandų. Visgi kalbant atvirai „TPMC“ nesunkiai turėtų iškovoti antrąją pergalę, o „Gemavila“ keliauti į paguodos turnyrą.

© 2013 VšĮ „Įmonių sporto lyga“. Visos teisės saugomos. Skelbiant svetainės informaciją, būtina KKL.lt nurodyti kaip šaltinį. Sukūrė: Netas.eu