„Švyturio“ – Kauno krepšinio lyga

14-osiose Vasaros sporto žaidynėse „ Bikėnai ‒ 2019“ triumfavo „Simple“ komanda!2019 liepos 08 d., Pirmadienis, 23:45 val.; peržiūros: 1927

NaujienaKomentarai

Liepos mėnesį praūžė 14-osios Vasaros sporto žaidynės Bikėnuose. Nors oras ir nelepino susirinkusių dalyvių, tačiau tai nesutrukdė sportuoti, o ir saulės tikrai buvo pakankamai.

Žolės krepšinyje su amerikietiško futbolo kamuoliu stipriausi buvo United komanda, kurie iškovojo visas pergales, už savęs palikdami Dainavą, Simple ir KKL.

Kur kas atkakliau vyko snaiperių konkursas, kur jau su krepšinio kamuoliais dalyviams teko pademonstruoti savo taiklumą. Pirmąja vietą iškovojo Dainavos snaiperiai. Antri tapo Simple, nors po pirmosios metimų serijos buvo treti, tačiau puikiai sumetę antrają seriją aplenkė likusias dvi komandas. Na o dėl trečios vietos teko net daryti vieną papildomą seriją metimų etapą. Nors pirmoje serijoje geriau sekėsi pataikyti United komandai, KKL snaiperiai antroje serijoje „prisišaudė“ ir išlygino taškus. Na o papildomoje serijoje KKL snaiperiai išplėšė pergalę pasiekę rungties rekordą (78 taškai), tiesa United irgi labai gerai atakavo krepšį ir pelnė 76 taškus bet iki pergalės jiems pritrūko labai nedaug.

Tinklinio turnyre dalyvių buvo nuspręsta po pogrupio pusfinalius ir finalus. Grupės varžybose geriausiai sekėsi KKL komandai, kuri iškovojo visas pergales, po jų sekė United, Simple ir Dainava. Pusfinalyje KKL nugalėjo Dainavą, o United išplėšė prieš Simple. Pastarieji Mažąjame finale parklupdė išvargusią Dainavą, na o Didžiąjame finale po atkaklių trijų setų United pasiekė revanšą prieš KKL komandą, kuri netekusi vieno komandos nario turėjo į pagalbą pasikviesti jauniausią Bikėnų dalyvį Kristupą.:)

Sekančią dieną futbolo turnyre geriausiai sekėsi Simple sportininkams, kurie po vakarykštės dienos išsaugojo daugiausiai jėgų, antrąją vietą užėmė United, treti liko KKL ir paskutiniai Dainava.

Prieš prasidedant paskutinei rungčiai, pasikartojo panašus pernai metų scenarijus. Kadangi tarp komandų vyko labai atkakli kova ir iki pat paskutinės plaukimo kajakais rungties nebuvo aiški kuri komanda taps visų žaidynių nugalėtoja. Tačiau „Simple“ su didesne patirtimi šioje rungtyje parodė puikų laiką ir po metų pertraukos vėl tapo absoliučiais „Bikėnai – 2019“ sporto žaidynių čempionais!

Žolės krepšinio turnyras:
I vieta – United
II vieta – Dainava
III vieta – Simple
IV – KKL

Snaiperių konkursas:
I vieta – Dainava
II vieta – Simple
III vieta – KKL
IV vieta – United

Tinklinio turnyras:
I vieta – United
II vieta – KKL
III vieta – Simple
IV vieta – Dainava

Futbolo turnyras:
I vieta – Simple
II vieta – United
III vieta- KKL
IV vieta – Dainava

Plaukimo kajakais rungtis:
I vieta – Simple
II vieta – United
III vieta – Dainava
IV vieta – KKL

© 2013 VšĮ „Įmonių sporto lyga“. Visos teisės saugomos. Skelbiant svetainės informaciją, būtina KKL.lt nurodyti kaip šaltinį. Sukūrė: Netas.eu