„Švyturio“ – Kauno krepšinio lyga

2006-2007 metų sezono burtų traukimo rezultatai ir dalyvių mintys2006 spalio 19 d., Ketvirtadienis, 23:34 val.; peržiūros: 23510

Jaunasis KER ir Vaišvydavos komandos žaidėjas traukia burtus
Šiandien (10.19) Jonavos gatvėje įsikūrusiame „Sporto Bare“ vyko Kauno Krepšinio Lygos burtų traukimo ceremonija. Tradiciškai į barą susirinko daugumos komandų atstovai, kurie ne pasyviai stebėjo burtų traukimą, tačiau ir patys jame dalyvavo – komandų atstovai paeiliui traukė būsimųjų savo varžovų korteles.
Pasibaigus ceremonijai komandų atstovai aktyviai diskutavo apie savo galimybes naujajame sezone, apie būsimuosius varžovus bei noriai kalbėjosi su žurnalistais.
Kelių komandų įspūdžius bei pasvarstymus pateikiame Jums.
Įmonių lyga
A pogrupis:

1. Puskarininkių mokykla
2. Kauno švara – Kelių remonto grupė
3. Onrama
4. Vaidotėnas
5. Helvina
6. E United
7. TEO LT
8. Šilduva

„Puskarininkių mokykla“, Povilas Pavlavičius: „Susirinksime pažaisti dėl malonumo, na ir žinoma pakovosime dėl pergalių. Esu naujokas komandoje, dėl to varžovų nepažįstu“.
„Helvina“, komandos kapitonas Edvinas Sunelaitis: „Komanda jauna, bandysim dalyvauti. Priešininkų nelabai žinome, nes pirmas sezonas. Bet bandysime, žiūrėsime, kaip išeis. Jei patiks, kitą sezoną vėl dalyvausime. Ateitis parodys“.
B pogrupis:

1. Kauno autobusai
2. Elektromontuotojas
3. Arauša
4. LVA LVV Preparatų inspektoriai
5. Internetas visiems
6. Kautra
7. Želdinimo idėjos
8. Autrolis

„Kauno Autobusai“, Audrius Juodelis: „Pogrupis tikrai įdomus, jame trys transporto komandos – „Kautra“, „Autrolis“ bei „Kauno Autobusai“. Įdomus sutapimas. Pirminiai tikslai – patekimas į kitą turnyro etapą“.
„Arauša“, Marijus Puodžiukaitis: „Komandos teko rimtos. Mūsų minimalus tikslas bent jau patekti į kitą varžybų etapą“.
„Kautra“, Alvydas Periokas: „Kauno autobusai“ pernai parodė, kad yra labai galinga komanda. Mūsų komanda kol kas neturi susižaidimo, nes mažai žmonių žaidžia, bet stengsimės, kiek pajėgsime. Kaip pavyks – matysime“.

C pogrupis:

1. Elektros darbai
2.
BBG
3. Eltecha
4. Energijos sistemų servisas
5. Korio grupė
6. Lytagra
7. Agava
8. Antakora

D pogrupis:

1. Kauno energija
2. Kauno vandenys
3. a1 Alternatyva
4. KER
5. Projektų gama
6.
AKS – Nekturtas
7.Stokker
8. Antaras

„Kauno Energija“, Gediminas Vasiliauskas: „Dalis komandų žinomų, nežinomos vos kelios. Šiaip burtų nesureikšminu, nes nežinau, kokios bus varžovų sudėtis, koks bus jų pajėgumas. Manau, kad „Kauno Energija“ vis dėlto turėtų patekti į kitą turnyro etapą. Pagrindinės rungtynės prasidės per atkrintamąsias. Nenoriu, kad būtų kaip pernai: grupėje užėmėme pirmąją vietą, tačiau kitame etape pralaimėjome jau pirmiems varžovams“.
„A1 Alternatyva“, Gintautas Ilčiukas: „Gerai, kad patekome į vieną grupę su „Kauno Energija“, jie žada mus aplenkti. Manau, kad jie yra stipresni ir tikrai toliau nueis. Linkiu gero sezono teisėjams.
„KER“,Audrius Linkus: „Manau varžovai stiprūs. Sezonas turėtų būti labai sunkus. Apie aukščiausius apdovanojimus negalvojame. Savaime suprantama, kad žaisime iki galo, o kaip bus – taip. Komandoje turime bent penkis žaidėjus, kurie supranta krepšinį“.
„Kauno Vandenys“, Levas Ilijonskis: „Komanda šiek tiek susilpnėjo, nebus centro. Visgi sieksime grupėje užimti ketvirtąją vietą ir patekti į kitą etapą, taip pat norime atsirevanšuoti „Kauno Energijai“, kuriem pralošėm pernai „Laikinosios Sostinės“ taurėje.
Aukso lyga
A pogrupis:
1. Era+
2. Forto siena
3. Kauno švara – Kelių remonto grupė
4. Vaišvydava
5. Eternit
6. Hidraulinės sistemos
7. Spiečius
8.Neveronys
„Eternit“, Ričardas Kudrauskas: „Komandos branduolys išliko, pasipildėm keliais žaidėjais. Manau, kad mums kliuvo stipriausia grupė“.
B pogrupis:

1. Bangos energetika – Diremta
2. AIG Life
3. KTU EiWI
4. Alšėnai
5. BC TIF
6. Dinamo
7. Eurolexis
8. Krepšinis.net
„Dinamo“, Paulius Čeponis: „Esame jauna komanda, tačiau iš tikro dar nė karto nebuvome susirinkę. Dar net nemačiau su kuo žaisiu komandoje“.
„AIG Life“, Šarūnas Praškevičius: „Sieksime patekti į lygos trejetuką. Kompanija skyrė nemažai pinigų, iškėlė aukštus tikslus, todėl surinkome pajėgius žaidėjus ir sieksime aukštų vietų“.
C pogrupis:

1. Triobet.com – Etapas
2. LVA
3. Virusas
4. Tophouse
5. ARV – Auto
6. Atletas – 2
7. Elektrobalt
8. Kauno technikos kolegija

„Virusas“, Marius Sinkevičius: „Varžovai stiprūs, tačiau pernai buvome Kauno Mero Mažosios taurės finalininkai, todėl ir šiemet sieksime kažką pasiekti šiose pirmenybėse“.

Paskutiniai komentarai (3 iš 5)



Linas2006 lapkričio 26 d., 18:44 val.
vienas du trys testas
esmis2006 spalio 25 d., 13:05 val.
Tuoj ir rekti pradesime :) itampa jauciasi vistik sezono pradzia :)
rimtoji2006 spalio 25 d., 13:00 val.
jeigu nerekia, tai nereiskia, kad nekvepuoja;)
© 2013 VšĮ „Įmonių sporto lyga“. Visos teisės saugomos. Skelbiant svetainės informaciją, būtina KKL.lt nurodyti kaip šaltinį. Sukūrė: Netas.eu